Denne guide forklarer hvordan du foretager en risikovurderingsberegning.
Hvis der allerede er kortlagt en V2 lokalitet ved hjælp af GrundRisk Screening, som vurderes til at udgøre en risiko, sendes den automatisk videre til GrundRisk risikovurdering. Dvs. der i så fald ikke skal oprettes en risikovurdering manuelt.
Trin for trin-guide
1.
Du starter med at logge ind på GrundRisk,
www.grundrisk.miljoeportal.dk
2.
Du kommer nu til forsiden, hvor du skal trykke på knappen "Foretag Risikovurdering".
3.
Du kommer nu til søgesiden.
Indtast den ønskede lokalitet i søgefeltet, og tryk på "Søg". Du kan indtaste tal eller bogstaver, og kan derfor søge på lokalitetsnummeret eller navn.
Vælg nu den ønskede lokalitet ved at trykke på den.
4.
Du bliver nu ført til lokalitetssiden.
Hvis der er kørt beregninger på lokaliteten, kan man se de foreløbige beregninger, samt de screeninger, som er udført på den pågældende lokalitet. Hvis der er nogle beregninger der er blevet godkendt vil disse også kunne ses her.
For at starte en ny beregning skal du trykke på "Ny beregning".
5.
Du kommer nu til modelsiden hvor du skal vælge hvilken model du ønsker at bruge til din risikovurdering. Du kan vælge mellem fem forskellige.
6.
Efter at have valgt en beregningsmodel, skal der tilføjes nogle parametre under Forureningskilde, Vertikal transport, Horisontal transport og Kontrolpunkter.
Når du har indtastet de ønskede værdier skal du trykke på "Start".
7.
Herefter åbnes et pop-op vindue, hvor du kan vælge at modtage en email, når beregningen er klar. Sæt et hak i feltet "Underet mig på mail når beregningen er færdig" og indsæt nu din e-mail. Tryk herefter igen på "Start".
8.
Du bliver nu ført til resultatsiden, hvor du kan se at din beregning kører.
Det kan variere, hvor lang tid det tager, at færdiggøre en risikovurdering. Der er især forskel i udføringstiden, alt efter hvilken beregningsmodel, som er valgt. Derfor kan man heller ikke regne med en risikovurdering, tager lige så lang tid, som en tidligere oprettet risikovurdering.
Kommentarer
0 kommentarer
Artiklen er lukket for kommentarer.